Dobrodošli u firmu Čolak!

Kamenorezac Čolak je jedna od vodećih firmi u Srbiji i regionalni lider u prodaji granita i mermera. Kamenorezačka radnja Čolak – Prokuplje postoji od 1962. godine. Raspolaže izuzetno velikim izborom kamena – granit i mermer iz Italije, Indije, Španije, Kine. Saradnja sa vodećim proizvođačima kamena, posete svetskim sajmovima, primena moderne tehnologije obrade kamena, omogućili su nam da budemo uvek u vrhu.

Proizvodnja obuhvata veliki raspon proizvoda kao što su: nadgrobni spomenici, spoljašnje i unutrašnje stepenice, šankovi, kuhinjske ploče, fontane, figure, polirane i nepolirane granitne ploče. Naše proizvode izvozimo u Austriju, Italiju, Francusku.Direktno snabdevamo lokalne manje firme, a našim kupcima nudimo proizvode po atraktivnim cenama uz dugogodišnju garanciju.

Više stotina izrađenih spomenika, uređen enterijer i eksterijer (oblaganje stepeništa, podova, stubova, fasada, kuhinjske ploče, podprozorske lajsne), kvalitetni uvozni i domaći materijali, odlična završna obrada i stručna ugradnja, obavezno poštovanje dogovora i rokova, povoljne cene i garancija je ono što nas izdvaja od ostalih i razlog je zbog koga smo postali najčešće preporučivana radionica i prepoznatljivi na tržištu: Srbija, Vojvodina i Kosovo.