Dobrodošli u firmu Čolak!

Čolak je jedna od vodećih firmi u Srbiji i regionalni lider u prodaji granita i mermera. Kompanija postoji od 1962. godine. Raspolaže izuzetno velikim izborom granita i mermera iz Italije, Indije, Španije, Kine. Saradnja sa vodećim proizvođačima kamena, posete svetskim sajmovima, primena moderne tehnologije obrade kamena, omogućili su nam da budemo uvek u vrhu.

Proizvodnja obuhvata veliki raspon od spomenika, stepenica, šankova, fontana, figura, do prodaje poliranih i nepoliranih granitnih ploča. Naše proizvode izvozimo u Austriju, Italiju, Francusku. Direktno snabdevamo lokalne manje firme, a našim kupcima nudimo proizvode po atraktivnim cenama uz dugogodišnju garanciju.

Više stotina izrađenih spomenika, veliki broj izvršenih uređenja enterijera i eksterijera (oblaganje stepeništa, podova, stubova, fasada, kuhinjskih ploča, podprozorskih lajsni), kvalitetni uvozni i domaći materijali, odlična završna obrada i stručna ugradnja, obavezno poštovanje dogovora i rokova, povoljne cene i garancija je ono što nas izdvaja od ostalih i razlog je zbog koga smo postali prepoznatljivi na tržištu i najčešće preporučivana radionica.